Україна і світ

Джерард Батлер згадав, як ледь на зйомках фільму не вбив Гіларі Свенк

Голлівудський актор Джерард Батлер поділився спогадами, як одного разу мало не вбив свою колегу, акторку Гіларі Свенк. Інцидент стався на знімальному майданчику фільму PS. Я кохаю тебе, де вони разом знімалися.

Так, у драмі є епізод, коли герой Батлера танцює перед Гіларі стриптиз. За сценарієм сценарій, у нього мала відскочити застібка від підтяжки і вдарити його по обличчю, проте щось пішло не так. Застібка полетіла в голову акторці та порізала її.

Зараз дивляться

– Я одного разу ледве її не вбив. Сцена, де я танцюю в підтяжках. Я танцював як ідіот у підтяжках, я не міг повірити, що я роблю це, танцюю в боксерах і тут, раптово, застібка на підтяжках застряє. Вона мала відскочити і потрапити мені в обличчя. Але, коли я почав повзти до ліжка, застібка застрягла, відскочила, пролетіла повз мою голову і потрапила їй у голову, глибоко порізала її, навіть можна було побачити зубці на лобі, – згадує Джерард.

Каже, зі студії всі миттєво зникли, він же почав плакати, бо розумів, що наслідки могли стати трагічними.

– Я такий сиджу, з моїм ірландським животиком, у коротких боксерах, черевиках та шкарпетках… Я почав плакати. Я мало не позбавив ока Гіларі Свенк! Я почував себе дурнем два дні, – зізнався Батлер.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-26 16:47:32