Україна і світ

У 2022 році Дизельний завод Аurum Group побудував 49 напіввагонів та виконав 700 ремонтів

У 2022 році підприємство Дизельний завод збільшило обсяги виробництва у 2,5 раза. Про це повідомив генеральний директор Аурум Груп Андрій Жарій.

– Завдяки замовленням, які ми отримали наприкінці 2021 року, завод зміг покращити показники з виробництва напіввагонів у воєнному 2022 році. Якщо у 2021 році ми реалізували 19 одиниць, то у 2022 році – 49 одиниць, а також виконали 700 ремонтів, – зазначив Жарій.

Дизельний завод, що входить до п’ятірки виробників залізничних вантажних вагонів в Україні, сплачує податки та заробітну плату усім працівникам, включно з мобілізованими, а також продовжує активно допомагати військовим та місту.

– Ми підтримуємо бюджет держави та міста, сплачуючи податки у повному обсязі. Без затримок виплачуємо й заробітну плату усім працівникам та родинам мобілізованих.  Попри загальний шок економіки підприємство не зупиняло роботу, ми одразу включилися в допомогу місцевим військовим.

Купували паливні пелети, сирени для оповіщення населення, залізобетонні блоки та піддони для облаштування блокпостів, виділяли приміщення для тимчасового проживання людей тощо, – прокоментувала власниця Групи Альона Лебедєва.

ТОВ Дизельний завод, що є частиною багатопрофільної промислово-інвестиційної Групи, розташовується в Дніпропетровській області та є одним із небагатьох підприємств України, що забезпечує повний цикл ремонту рухомого складу.

Зараз дивляться

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На потужностях заводів Аурум Груп мають можливість проходити ремонт до 2000 напіввагонів щорічно.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-26 12:45:46