Україна і світ

Маша Єфросиніна зізналася про складнощі у шлюбі: Війна все перекроїла

Українська ведуча Маша Єфросиніна розповіла, що війна вплинула на неї із чоловіком 20-річні стосунки. Йдеться про Тимура Хромаєва, і війна внесла свої корективи.

Про це артистка зізналася під час інтерв’ю із Дашею Квітковою.

– У мене все нормально у стосунках, але війна далася взнаки сильно. Намагаюся проводити якнайбільше часу у Києві, бо знаю, що все залежить від мене. Ми прожили разом 20 років та звикли до іншого життя. Будували шлюб по краплях, але ця війна все перекроїла, – зізналася Маша.

Єфросиніна додала, що сімейні проблеми лягли на її плечі, і це ведучу не влаштовує – доведеться розв’язувати це питання удвох. Варто зазначити, що Тимур зараз займається питаннями оборони країни в умовах війни.

Зараз дивляться

– Мій чоловік ухвалив свої рішення, він повністю живе зараз захистом країни, своїми військовими справами. Щодо сім’ї, рішення приймаю я, і мені це не подобається. Проходимо через складні випробування, і сподіваюся, що їх пройдемо, – зізналася Маша.

На початку січня ведуча розповіла про ще одну проблему, з якою зіткнулася її родина – чоловік Єфросиніної Тимур практично втратив весь свій бізнес. Майже все, що в нього було збудовано, воно знаходилося в зоні, яку потім було окуповано.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-24 14:33:42