Суспільне мовлення

30 листопада Львівщина прощається із трьома військовими

Сьогодні, 30 листопада, на Львівщині поховають трьох військовослужбовців. Тарас Покора, Кирило Брюханов і Предеус Ігор загинули у російсько-українській війні.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської ОВА.

Тарас Покора — львів’янин. Йому було 44 роки. Із перших днів повномасштабної війни чоловік вступив до Збройних Сил України. Був командиром протитанкового взводу 33 окремої механізованої бригади.

Тарас Покора. Фото: пресслужба Львівської ОВА

Тарас Покора загинув 23 листопада 2023 року. У військового залишилася дружина, троє дітей, батьки й сестра.

Кирило Брюханов — 44-річний уродженець Львова. До Збройних Сил України долучився як доброволець на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Воював на східному напрямку в 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила.

Кирило Брюханов

Кирило Брюханов. Фото: пресслужба Львівської ОВА

Кирило Брюханов загинув 25 листопада 2023 року. В нього залишилася дружина,четверо дітей, онука, батьки, брат і велика родина.

Ігор Предеус народився в селі Новоселівка Запорізької області. Йому було 38 років. Із 2014 року воював у зоні АТО, із 2017 року жив у Дрогобичі. До Збройних Сил України Ігор Предеус повернувся 25 лютого 2022 року.

Ігор Предеус

Ігор Предеус. Фото: пресслужба Львівської ОВА

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Від 29 серпня 2022 року Ігор не виходив на зв’язок. Тіло військового повернули під час обміну тілами загиблих захисників “Азовсталі”. Ігор Предеус загинув 1 вересня 2022 року. У нього залишилися батьки, брат, син і донька.


Джерело: Суспільне мовлення України