Україна і світ

150 тис. абонентів без світла, немає тепла та води: ОВА про наслідки ранкового обстрілу РФ Харкова

У Харкові через атаку Росії об’єктів інфраструктури введено аварійні та стабілізаційні відключення світла. Близько 150 тисяч абонентів Харкова без електроенергії. Наразі тривають роботи з відновлення водопостачання та теплопостачання у місті.

Про це в ефірі Єдиних новин повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

– Перше, ми відключаємо електроенергію внаслідок ударів, а також фізичних пошкоджень. І друге, це профілактичне відключення, щоб запобігти більш серйозним аваріям або перевантаженням мережі. Відновлюємо електроживлення нашої критичної інфраструктури Харкова, це  теплові мережі та мережі водоканалу. На місцях працюють підрозділи ДСНС,  – каже він.

Також голова ОВА зазначив, що поки триває повітряна тривога та повторні вибухи, не можна спрогнозувати терміни відновлення електроенергії у Харкові.

Зараз дивляться

– Харків все ще перебуває під ударами ворожих ракет. Нещодавно в місті пролунав ще один вибух. Є влучання в електрогенеруючу інфраструктуру. Повітряна тривога зберігається. Перебувайте в укриттях, – каже він.

Нагадаємо, що о четвертій ранку протягом 12 хвилин Росія завдала близько 12 ракетних ударів по Харкову. Це виключно критична інфраструктура.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 352-гу добу.

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Більше інформації про війну в Україні – новини онлайн читайте в матеріалі Фактів ICTV.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-10 12:59:56