Україна і світ

Зоряна Марченко розповіла, чи спілкується з ексчоловіком Олександром Ведменським

Українська акторка Зоряна Марченко розповіла, чи спілкується зі своїм колишнім чоловіком, російським актором Олександром Ведменським, який відкрито підтримує путінський режим.

Зоряна Марченко висловилася про ексчоловіка Ведменського

Акторка перебувала в офіційному шлюбі з Ведменським близько 1,5 року. У них є спільна дочка Агафія. За словами Марченко, зараз вона не спілкується колишнім чоловіком.

На початку повномасштабного вторгнення Олександр зв’язувався із Зоряною та хотів забрати її з донькою до Росії. Акторка відмовилася, натомість виїхала до Нідерландів, де два місяці жила з колишньою свекрухою. Теми війни у своїх розмовах вони не торкалися.

Зараз дивляться

– Ми з ним не спілкуємося. Ми з ним спілкувалися трішки до повномасштабної війни через доньку. Він, бувало, сюди приїздив, бо вони зустрічалися ненадовго. Після початку повномасштабної війни він перша людина, яка о 6-й ранку мені зателефонувала. Він пропонував, щоб я поїхала до Саратова, бо в нього там є будинок. Я кажу: В сенсі? Я поїду в країну, яка напала на мою, щоб що? Це якась дурня, – поділилась Зоряна.

Марченко зізналась, що не забороняє Ведменському спілкуватися з 8-річною донькою. Однак дівчинка сама не хоче відповідати татові на повідомлення, адже розуміє, що він живе в країні, яка напала на нашу державу.

– Він пише Агаті СМС, мені він не пише. Вона йому не відповідає, бо знає, що він там. Вона його дуже любить, але не знає, що йому відповісти. Була б моя воля, я б вже давно поставила б крапку, але я не можу через дитину. Вона ще ж все-таки маленька. Вона не може повноцінно аналізувати, що вона відчуває, як вона до нього ставиться. Коли прийде час, вона буде сама робити висновки, сама приймати рішення, чи спілкуватися з ним, – сказала акторка.

Фото: Зоряна Марченко, Олександр Ведменський

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-17 18:24:43

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин