Україна і світ

Аліна Гросу розкрила фінал історії зі зрадою

Українська співачка Аліна Гросу опублікувала завершення історії про зраду. Їй довелося стати детективом, аби знайти докази, проти яких її вже колишній наречений не зміг нічого протиставити.

Як Аліна Гросу знайшла докази зради

У відео, першу частину якого артистка виклала раніше, вона розкрила подробиці та фінал її стосунків з бабієм. Гросу розповіла про інші випадки підозрілої поведінки екса, яка нікуди не поділася попри те, що він зробив їй пропозицію.

Артистка зізналася, що наважилась зазирнути у його телефон, поки він відсипався після посиденьок з алкоголем. Пароль Аліні був відомий, оскільки вона бачила, що саме набирає хлопець, якого вона у відео називає кодовим імʼям “Андрій”.

Зараз дивляться

@grosu.official Як зловити зрадника або #мудаколомка ♬ оригинальный звук – GROSU

– Я ніколи до того не влізала в телефон. Я вважаю, що це неповага, у кожної людини має бути свій простір, але я не могла просто більше, – поділилася співачка.

Аліна Гросу поставила собі умову – якщо доказів не виявиться, вона віритиме коханому завжди попри все. Проте, так не сталося. Instagram зробив усе таємне явним. Зʼясувалося, що хлопець мав регулярні звʼязки на стороні протягом усього часу, що був з Гросу. Особливо прикро їй стало, коли вона знайшла у секретній папці відео, де “Андрій” був у готелі одразу з трьома жінками. Розповідаючи про цей інцидент, співачка не змогла стримати сліз, адже одна з учасниць запису ходила до неї додому й набивалася у подруги.

@grosu.official Як впіймати зрадника чи #мудаколомка ♬ оригинальный звук – GROSU

– Я була принижена тим, що в мою батьківську хату, в мою квартиру прийшла та, яка була з ним, і він мені слова не сказав, – обурилася Аліна.

Побачивши все, що достатньо для розриву, зірка опанувала себе й вирішила відкласти важку розмову на потім.

Як Аліна Гросу порвала зі зрадником

Зранку вони поїхали разом на кінопроби. Там артистка мала дати нареченому ляпаса за сценарієм, і вона вклала у це всю душу.

– Я вперше в житті вдарила людину. Зазвичай ти граєш і робиш це по-акторськи правильно, тож це не боляче. Тут я спеціально зробила неправильно. Я, напевно, в цей удар вклала весь свій біль, – згадала знаменитість.

Після проб Гросу не стрималася і заявила колишньому, що знає все. Він спочатку намагався заперечувати, потім почав звинувачувати її саму в зраді. Все дійшло до того, що пара поїхала на детектор брехні.

– Звідти ми виходимо, і більше ми ніхто один для одного, – резюмувала співачка.

Поліграф показав, що з боку Аліни ніякого обману не було, а от “Андрій” особливо часто ходив наліво в першій половині стосунків. Загалом Гросу нарахувала шість випадків зради колишнього. Після цього вона вирішила завжди довіряти власному серцю. Судячи з усього, воно впевнене у новому чоловіку в житті артистки, адже Аліна Гросу підтвердила, що вдруге вийшла заміж.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-30 15:15:59

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин