Україна і світ

У ресторані Італії закликають відмовитися від смартфонів під час їжі

Італійський ресторан пригощає безкоштовною пляшкою вина клієнтів, які відмовляються від використання смартфона під час їжі. Таким чином власник закладу хоче знову популяризувати живе спілкування.

У ресторані Італії закликають відмовитися від смартфонів під час їжі

Про свою ініціативу розповів власник ресторану Al Condominio Анджело Лелла. Він відкрив свій заклад у березні 2024 року в північному місті Верона, і вважає, що така незвична пропозиція спонукатиме гостей спілкуватися один з одним.

– Ми хотіли відкрити ресторан, який відрізнявся б від інших. Технології є проблемою – немає необхідності дивитися у свій телефон кожні 5 секунд. Для багатьох це як наркотик, – скаржиться ресторатор.

Так, на вході до ресторану відвідувачам запропонують залишити свій телефон в окремій коробці під ключем, після чого офіціанту потрібно пред’явити ключ і дочекатися пляшки вина.

Зараз дивляться

Якщо гість залишить позитивний відгук про страву в шухляді, то на наступне відвідування йому запропонують безкоштовну страву на вибір.

За словами власника закладу, його ресторан має величезну популярність, і 90% всіх клієнтів вважали за краще відмовитися від телефонів на користь пляшки алкогольного напою.

Не тільки в Італії є незвичайні місця, які можна відвідати – у квітні гороль Чарльз III дозволив екскурсії замком Балморал, і така ініціатива є першою в історії. Як відомо, замок був притулком для Єлизавети II.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-16 10:21:42

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин