Україна і світ

Олеся Жураківська розповіла про шлюб з абʼюзером

Акторка Олеся Жураківська згадала, яким був її перший та наразі єдиний шлюб. Вона зізналася, що починалося все як у казці, відтак почалися ревнощі, стеження та абʼюз.

Олеся Жураківська про шлюб з абʼюзером

Зірка комедії Крашанка відверто поділилася, що тоді відчула в собі зміни на рівні психіки. Вона постійно пригнічувала свої справжні емоції, відчувала відчай, страх та супротив, що вилилися в темні думки.

– У мене з’явилися такі думки, що прямо покласти на нього подушку, і думаю, лежачи, чи втримаю я цю подушку на обличчі. А потім міркую, Господи, про що я думаю. В якийсь момент я зрозуміла, що мені треба довести ситуацію до такого стану, щоби він мені сказав: “Йди”. Я змінилася, начебто я – це не я, – розповіла акторка.

Формула виявилася дієвою, і чоловік сам завершив стосунки. Проте Олеся Жураківська з власного досвіду радить не гаяти час і не терпіти.

Зараз дивляться

– Як тільки бачите, що не туди воно йде, якщо ще й агресія, аб’юз психологічний, тиск – треба одразу. Себе бережіть, на собі концентруйтеся, будьте егоїстичними. Все у вас буде, і будете ви щасливі, виходьте із тих стосунків, – акцентує Жураківська.

Вона додала, що після такого шлюбу тепер точно знає, що має покладатися завжди тільки на себе. Разом з тим Олеся Жураківська розкрила, що її серце зараз не вільне. Проте зазначила, що не готова розповідати більше, адже, на її думку, любов, щастя та гроші люблять тишу.

Фото: скрин з інтервʼю

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-29 11:49:15

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин