Львівський портал

Львівського прокурора звільнили з роботи після п’яної ДТП

Прокурора Львівської обласної прокуратури Олександра Чухрія звільнили з органів прокуратури після вчиненої ним у листопаді 2023 року ДТП у стані алкогольного сп’яніння. Він пропрацював у прокуратурі понад 10 років, повідомляє ZAXID.NET.

Журналісти поцікавились долею Олександра Чухрія, який наприкінці листопада в нетверезому стані за кермом кросовера Subaru Outback вчинив ДТП на трасі Львів-Луцьк. У прокуратурі Львівщини повідомили, що він звільнений наказом керівника з органів прокуратури.

Як відомо, наприкінці листопада п’яний Олександр Чухрій виїхав на зустрічну смугу, де врізався в Audi Q7. Від удару автомобілі зазнали пошкоджень, ніхто не постраждав. На вимогу поліцейських прокурор відмовився пройти огляд на стан сп’яніння на місці ДТП та в медичному закладі, куди його доправили. Натомість він повернувся на місце ДТП, куди викликав швидку допомогу приватної клініки та поїхав у лікарню.

У суді він надав результати аналізів, відповідно до яких стан сп’яніння не підтвердився. Однак, Кам’янка-Бузький районний суд не взяв до уваги твердження Олександра Чухрія та подані ним результати аналізів та визнав його винним у п’яному водінні. Постановою суду прокурора покарали штрафом у розмірі 17 тис. грн та позбавили водійських прав на рік.

Після п’яної ДТП керівництво Львівської обласної прокуратури розпочало службове розслідування відносно Олександра Чухрія, яке завершилося його звільненням.

33-річний Олександр Чухрій працював в органах прокуратури з 2012 року. З вересня 2020 року обіймав посаду прокурора першого відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань Львівської обласної прокуратури. Раніше отримував догану за неналежне виконання службових обов’язків.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-04-30 20:57:11

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин