Україна і світ

Ліниві пиріжки з яйцем і цибулею: рецепт приготування

Ліниві пиріжки з яйцем і цибулею – простий, але надзвичайно смачний рецепт. Ця страва ідеально підходить для ситного сніданку чи просто легкого перекусу між обідом і вечерею. Як приготувати ліниві пиріжки з яйцем і цибулею – у матеріалі Факти ICTV.

Ліниві пиріжки з яйцем і цибулею: рецепт

Простіше готується лише яєшня. Все, що потрібно зробити, щоб приготувати ліниві пиріжки з яйцем і цибулею – це підготувати інгредієнти, нарізати, змішати і обсмажити на сковороді. Впораєтесь за 10 хвилин, вмикайте таймер!

Інгредієнти для тіста:

  • кефір – 200 мл
  • борошно – 200 г
  • яйце – 1 шт.
  • сода – 0.5 ч. л.
  • сіль – до смаку

Для начинки:

  • яйця – 3 шт.
  • зелена цибуля – 50 г

Приготування:

  1. Відваріть яйця протягом 5-7 хв, зніміть шкаралупу і наріжте середніми кубиками або натріть тертушкою.
  2. Приготуйте тісто. У глибокій мисці змішайте яйця, сіль, кефір кімнатної температури та соду (не гасіть її, оскільки вона погаситься кислотою, що міститься в кефірі).
  3. Поступово додавайте просіяне борошно, щоб отримати густу однорідну масу.
  4. Додайте в тісто варені яйця і зелену цибулю та добре перемішайте.
  5. Розігрійте на сковороді невелику кількість рослинної олії. Ложкою викладайте тісто як оладки на невеликій відстані один від одного. З цієї кількості тіста має вийти 11-13 шт.
  6. Смажте ліниві пиріжки з яйцем і цибулею з обох боків по 3-4 хв, щоб вони встигли пропектися і не були сирими всередині.

Подавайте гарячими. Смачного!

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-23 12:10:24

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин