Україна і світ

Чи направлятимуть автоматично на ВЛК після оновлення даних у е-кабінеті

Фото: Факти ICTV

Військовозобов’язаним чоловікам не потрібно буде автоматично йти на проходження військово-лікарської комісії (ВЛК) після оновлення військово-облікових даних через електронний кабінет.

Як пояснив в інтерв’ю NV представник Генерального штабу ЗСУ Юрій Глущенков, за потреби проходження ВЛК військовозобов’язаним будуть видавати окрему повістку.

Проходження ВЛК після оновлення даних в е-кабінеті

– На цей момент питання стоїть виключно в оновленні даних. Якщо пан Віктор буде запрошений на ВЛК відповідною повісткою, він прийде і пройде ВЛК. Питання стоїть про оновлення даних, наголошую на цьому, — каже Глущенков.

Журналісти запитали військового, чи автоматично будуть надаватись направлення на ВЛК особами, які оновили дані в е-кабінеті.

Зараз дивляться

Таке завдання не стоїть. Таке рішення приймає ТЦК, виходячи з оновленої інформації, наявності тих завдань, які перед ним стоять, – пояснив представник Генштабу ЗСУ.

Нагадаємо, електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює 18 травня. Наразі завершується розробка електронного кабінету військовозобов’язаного.

Що таке електронний кабінет військовозобов’язаного та як він працюватиме – читайте у нашому матеріалі.

Паралельно із цим функціонує єдиний електронний реєстр військовозобов’язаних Оберіг. Детальніше про цей реєстр читайте на Фактах ICTV.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-03 19:08:56

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин