Україна і світ

Ірина Федишин розповіла, чому донати ЗСУ стали меншими

Українська співачка Ірина Федишин поміркувала, чому люди почали менше донатити ЗСУ. За словами знаменитості, на це вплинула фінансована неспроможність українців.

Федишин розповіла, чому донати ЗСУ стали меншими

В одному з недавніх інтерв’ю Ірина заявила, що під час зборів її концертів люди донатять по-різному, тому від втоми від війни це не залежить.

– Я думаю, що люди не втомилися. Можливо, людям просто важко також і фінансово. На одному концерті буває так, що люди дійсно донатять, а на інших концертах не мають такого очікуваного бажання. Але ти не зупиняєшся і продовжуєш робити свою роботу, – запевняє артистка в інтерв’ю.

Раніше артистка зазначила, що інколи збирати кошти з концертів дуже важко, оскільки чимало українців приходять на заходи, щоб відпочити та розслабитися, відірватися від новин.

Зараз дивляться

Іноді донати не залежать від зірок, але їх нерідко й критикують. Нещодавно Анатолій Анатоліч відповів на хейт зірок за маленькі збори. Ведучий заявив, що маленьких сум зборів не буває. Навіть сума в 115 тис. грн, зібрана на одному з нещодавніх благодійних вечорів – не дрібниця.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-23 19:25:47

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин