Україна і світ

Звернення Зеленського – про результати Мюнхенської конференції (від 18 лютого) ВІДЕО ОНЛАЙН

Україна отримала важливі сигнали щодо постачання далекобійних ракет та іншої зброї під час Мюнхенської конференції з безпеки, яка проходить у Німеччині.

Про це у вечірньому зверненні 18 лютого повідомив президент Володимир Зеленський.

Він заявив, що в дискусіях на конференці домінувала саме тема української перемоги.

Зараз дивляться

– Є важливі заяви світових лідерів на підтримку нашої держави, є й сигнали про посилення зброї для нашого захисту. Це стосується, зокрема, далекобійних ракет, іншої зброї, довготривалості підтримки України. Я вдячний усім лідерам за підтримку й за те, що було вчора. І за сигнали, які сьогодні були в Мюнхені. Які підтверджують, що російська агресія матиме лише один фінал, а саме – програш держави-терориста, – сказав він.

Зеленський наголосив, що тиск світу на Росію має бути таким, щоб країна-агресор не встигала знаходити нові форми терору.

Також глава держави анонсував вагомі новини щодо безпеки України наступного тижня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– За цей тиждень ми досягли вагомих сигналів від наших партнерів, конкретних домовленостей щодо неминучості притягнення Росії до відповідальності за агресію, за терор проти України та народу. Кожен російський удар по Харкову й області, по Сумщині й Донеччині, по Хмельницькому, по нашому Нікополю й кожному куточку нашої держави матиме для держави-терориста конкретні юридичні наслідки, – наголосив він.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-18 23:33:41