Україна і світ

ЗСУ знищили 73 повітряні цілі на різних напрямках – ГШ ЗСУ

Станом на 06.00 11.10.2022, не досягаючи успіху, ворог завдає ракетних ударів та активно застосовує ударні БпЛА для ураження критичної інфраструктури та густонаселених міст нашої країни, сповістив  речник Генерального Штабу Збройних Сил України Олександр Штупун.

Противник не здатен зупинити успішний контрнаступ Сил оборони на Харківському та Херсонському напрямках, тому намагається залякати та посіяти паніку серед населення України.

Мобілізація та перекидання противником резервів, також не дають можливості здолати супротив захисників і захисниць нашої країни.

Протягом попередньої доби окупанти завдали понад 61 ракетний та 32 авіаційних удари, здійснили близько 92 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

73 повітряні цілі було знищено підрозділами протиповітряної оборони на різних напрямках, з них – 46 крилатих ракет та 27 безпілотних літальних апаратів.

Внаслідок масованого ракетного удару за минулу добу постраждала інфраструктура більш ніж 30 населених пунктів. Це, зокрема, Київ, Львів, Рівне, Житомир, Тернопіль, Хмельницький, Івано-Франківськ, Вінниця, Прилуки, Ніжин, Конотоп, Харків, Кременчук, Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя, Миколаїв, Одеса. Загинули та були поранені мирні громадяни України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Загроза завдання ворогом ракетних ударів по критичній інфраструктурі та мирних кварталах залишається.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-11 07:20:18