Україна і світ

ЗСУ зміцнюють позиції на Курщині — Володимир Зеленський

Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський доповів про зміцнення позицій українських сил на Курщині та розширення стабілізованої території.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський.

«На сьогоднішній ранок є поповнення обмінного фонду для нашої держави. Дякую всім солдатам і командирам, які беруть російських військових у полон і цим наближають звільнення наших воїнів та цивільних, які утримуються росією», — йдеться у заяві глави держави.

Президент також повідомив, що на Торецькому та Покровському напрямку за добу ворог десятки разів штурмував наші позиції.

«Але наші воїни та підрозділи роблять усе для знищення окупанта та відбиття штурмів. Ситуація контрольована», — підкреслив Володимир Зеленський.

Також він повідомив, що триває робота над новими пакетами підтримки для нашої держави від партнерів.

«Визначаємо пріоритетні пункти. Головне — обмеження російського наступального потенціалу і наша далекобійність. Готуємо відповідні доручення українським дипломатам», — додав він.

Як повідомляла АрміяInform, Президент Володимир Зеленський повідомив про завершення звільнення міста Суджа у Курській області рф та створення української військової комендатури.

Раніше у командуванні Десантно-штурмових військ ЗС України показали кадри першої години операції в Курській області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Кореспондентам АрміяInform вдалося поспілкуватись з деякими російськими військовими, які перебувають у полоні.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-08-17 13:35:53