Україна і світ

ЗСУ застосовують виключно високоточні ракети та боєприпаси

Олексій Громов. Фото: Дмитро Юрченко / АрміяInform

Про це під час брифінгу в Military Media Center повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗС України бригадний генерал Олексій Громов.

За інформацією Генштабу ЗСУ, протягом другої декади жовтня підрозділи ракетних військ і артилерії (РВіА) Збройних Сил України виконали понад 1800 вогневих завдань: завдавали ураження по пунктах управління, логістичних центрах та складах, засобах контрбатарейної боротьби, живій силі противника.

— Наші артилеристи та ракетники опанували та ефективно застосовують нове озброєння, яке надається в рамках міжнародної допомоги від партнерів, — повідомив Олексій Громов.

За його словами, упродовж останніх 10 діб підрозділи РВіА, завдяки застосуванню реактивних систем HIMARS і MLRS, завдали ураження понад 95-ти пунктам управління різного рівня, близько 130-ти складам та логістичним базам, 81-му підрозділу артилерії, а також уразили понад 1200 районів зосередження живої сили та вогневих засобів противника і понад 300 окремих цілей.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

— Слід зазначити, що Збройні Сили України застосовують виключно високоточні ракети та боєприпаси, що унеможливлює ураження цивільних об’єктів, — зауважив представник Генерального штабу ЗС України.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-20 16:58:02