Львівський портал

ЗСУ взяли в полон росіянина, що розстріляв військовополонених у Нью-Йорку (відео 18+)

Азовці спільно з 49-м окремим штурмовим батальйоном взяли в полон російського військового з групи, яка розстріляла українських військовополонених у Нью-Йорку. Про це повідомили у 12-тій бригаді спеціального призначення «Азов» МВС України.

Момент жорстокого злочину потрапив на камеру БПЛА. На кадрах видно, що окупанти стріляють у беззбройних бійців Сил оборони України. Відповідне відео поши

На допиті полонений росіянин надав свідчення про неодноразові вбивства полонених, які вчиняв і вчиняє його підрозділ. Більше того, росіяни вбивають навіть своїх за відмову йти у «м’ясні» штурми.

Попереджаємо: це відео важке для перегляду. Але це черговий доказ для тих, хто досі не вбачає в діях росіян злочинів проти людяності. Для окупантів людське життя не має ніякої цінності.

У подальшому ці кадри будуть використані як доказ військового злочину і порушення Женевської конвенції.

Нагадаємо, станом на початок червня правоохоронці офіційно задокументували страту росіянами 61 українського військовополоненого. Це лише ті дані, які є підтверджені.

Також встановлено, що понад 2200 українських військових піддавали тортурам та нелюдському поводженню у полоні РФ. Водночас більше ніж половина опитаних українських військових зізналась, що під час полону у Росії зазнавала сексуального насильства. Йдеться саме про чоловіків.

На початку жовтня стало відомо, що рашисти розстріляли 16 українських військовополонених на Покровському напрямку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-06 19:30:47