Україна і світ

ЗСУ відбили наступи та завдали втрат окупантам на Херсонщині – Генштаб

Російські загарбники намагалися наступати та покращити тактичне становище на Слов’янському, Краматорському, Бахмутському, Авдіївському Новопавлівському напрямках.

Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

За їхніми даними, на Краматорському напрямку спроба просування у бік населеного пункту Івано-Дарʼївка завершилась для окупантів провалом. Вони зазнали втрат та втекли.

На Бахмутському напрямку ворог обстрілював військову та цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Весела Долина, Майорськ, Торецьк Бахмут та Кодема. Біля двох останніх також зафіксовано удари російської авіації.

– Сили оборони України відбили наступ ворога у напрямках населених пунктів Соледар, Весела Долина, Бахмут та Кодема, – зазначили у Генштабі.

На Авдіївському напрямку наступами та штурмами противник намагався просунутися у напрямках Марʼїнки, Первомайського та Невельського, але  отримав відсіч та відступив.

Окупанти також невдало спробували наступати у бік Павлівки на Новопавлівському напрямку.

На Слов’янському напрямку армія РФ намагалася покращити тактичне положення у напрямках Богородичного та Долини, успіху не мала, відійшла.

На Південнобузькому напрямку наступальними діями ворог намагався покращити тактичне положення неподалік Потьомкиного, однак зазнав втрат та ретирувався.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 187-му добу.

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Більше інформації про війну в Україні – новини онлайн читайте в матеріалі Фактів ICTV.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-29 22:30:07

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин