Україна і світ

Зручно та стильно: який рюкзак вибрати для першокласника

Шкільний рюкзак – це не просто красива, стильна ємність для ручок, олівців та зошитів. Правильний рюкзак допоможе зберегти дитині поставу, а отже, і здоров’я.

Розкажемо як вибрати якісний рюкзак для першокласника. Що насамперед потрібно враховувати, обираючи шкільний рюкзак у магазині.

Ортопедична конструкція

KITE – це не просто брендовий знак, це бездоганна європейська якість: усі моделі для початкової школи – ортопедичні. Отже, вони збережуть поставу школяра. А коли здоров’я гаразд, то й вчення – на радість.

За свої ортопедичні властивості рюкзаки для молодшої школи отримали офіційне схвалення німецького Інституту Здоров’я та Ергономіки IGR та рекомендовані Інститутом травматології та ортопедії НАМН України.

Завдяки мамам першокласників, рюкзачки KITE отримали премію “Вибір року – 2021”.

Переваги шкільних рюкзаків KITE для 1 класу

  • Кожна модель має ортопедичну спинку, розроблену спеціально для молодших школярів. Ущільнена основа добре тримає форму і не дозволяє шкільним приладдям тиснути на спину. М’які пружні подушечки підлаштовуються під природні вигини хребта, рівномірно розподіляють навантаження, щоб дитина відчувала максимальну легкість та комфорт.
  • Анатомічні S-подібні лямки – гарантія зручності навіть за тривалого носіння рюкзака. Вони мають правильну ергономічну будову, зсередини оснащені м’якою сіточкою, що дихає.
  • Фіксуючі ремені. Нагрудний та поясний ремінь – невід’ємна частина кожного ортопедичного рюкзака. Ремінь може бути один. Але наявність цієї деталі обов’язково. Адже вона не лише статично фіксує рюкзак, не даючи йому розгойдуватися, а й знімає навантаження з хребта.

Зручний функціонал

Всередині кожного рюкзака KITE – ідеально розташовані відділення та кишені, щоб все шкільне приладдя завжди було в повному порядку.

Внутрішні роздільники для книг і зошитів знаходяться під спинкою, вони формують правильний центр тяжіння. Для купи дрібних речей передбачені зовнішні та внутрішні кишені. Відділення для гаджетів (як без них) мають незвичайну плюшеву підкладку для захисту пристрою від подряпин.

Крутий дизайн

Ранці для молодшої школи представлені в оригінальних та ліцензійних дизайнах: Likee, tokidoki, NASA, Peanuts Snoopy, Hot Wheels, DC, My Little Pony, Transformers, Hello Kitty, Studio Pets, Juventus. Більше того, можна зібрати в єдиному дизайні рюкзак, сумку для взуття та пенал. Це дасть дитині уявлення про стиль і підніме настрій.

Що покласти в рюкзак

Отже, рюкзак вибраний, дизайн узгоджений. Тепер можна його наповнити красивими та стильними аксесуарами та канцелярським приладдям.

В асортименті бренду є все, що потрібно для повноцінного навчання, творчості та шкільного дозвілля. Повний асортимент продукції з докладними фото та характеристиками можна побачити на офіційному сайті KITE.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Там ви знайдете адреси авторизованих магазинів, де можна придбати канцелярію.

рюкзак Кайт
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-01 15:08:26