Україна і світ

Знищено чотири склади з боєприпасами та шість цистерн з паливом загарбників – ОК Південь

Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони України на півдні упродовж 2 листопада виконали близько 150 вогневих завдань та завдали один авіаудар по скупченню живої сили противника та техніці.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Наші підрозділи ракетних військ і артилерії виконали близько 150 вогневих завдань, та нанесли 1 авіаудар по скупченню живої сили противника та техніці.

За підтвердженою інформацією знищено:  8 рашистів, 2 танки, реактивну систему залпового вогню «Град», інженерну машину розгородження ІМР-1, 9 одиниць авто-бронетехніки, 4 склади з боєприпасами (в Баштанському, і Бериславському районах), 6 залізничних цистерн з пально-мастильними запасами ворожої армії.

Окрім того, пошкоджено 1 танк, 5 одиниць авто-бронетехніки, реактивну систему залпового вогню «Град» та буксировану гаубицю Д-20. Решта втрат ворога дорозвідується», – йдеться у повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також повіомляється, що корабельне угруповання противника в Чорному морі нараховує 7 кораблів, серед яких 1 вдк, 1 надводний ракетоносій із вісьмома «Калібрами» на борту.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-03 03:30:03