Україна і світ

Злив GTA 6 може продовжитись: відповідальний за злив GTA 6 хакер звернувся до Rockstar

У мережу злили величезну кількість відеороликів, фото та навіть вихідний код гри GTA 6 від корпорації Rockstar Games. Тепер інсайдер, відповідальний за злив, зв’язався з компаніями, щоб домовитися.

Спочатку пак матеріалів злив у мережу один із користувачів форуму GTA Forums. І хоча публікацію інсайдера вже видалили на сайті, користувачі активно підхопили матеріали та почали розповсюджувати його по соцмережах, включаючи YouTube, Twitter та Facebook.

– Ось 90 зображень/роликів з GTA 6. Можливо, я скоро зможу злити більше даних, вихідний код GTA 5 та 6 та ресурси, тестове складання GTA 6, – підписав файл з контентом хакер.

Злом захисту Rockstar пов’язують із нещодавньою атакою Uker, яку організував 18-річний зловмисник.

Відомо, що хакер звернувся до компанії Rockstar і попросив їх зв’язатися з ним, щоб домовитися. Він заявив, що не очікував такого ажіотажу навколо злитих файлів. Швидше за все, він забажає грошової винагороди від компанії, щоб уникнути публікації інших файлів.

Так, на самих роликах показали головного персонажа-жінку – багатоліття чутки підтвердились. Персонаж, на ім’я Люсія грабує ресторан та бере заручників. Звичайно, геймери помітять суттєві недоробки, адже це тестова версія гри, в якій оцінюють працездатність механік. Проєкт потребує суттєвих доопрацювань.

У мережі вже з’явилося підтвердження правдивість витоку – журналіст Bloomberg Джейсон Шрайєр підтвердив її справжність через джерела у Rockstar Games.

– Не те, щоб були великі сумніви, але я підтвердив від джерел Rockstar, що масовий витік Grand Theft Auto VI у ці вихідні справді реальний. Звісно, ​​кадри ранні та незакінчені. Це один із найбільших витоків в історії відеоігор і справжній кошмар для Rockstar Games, – заявив Шрайєр.

Ще одне відео показало ігрового персонажа усередині підземного метро. Ролик підтверджує чутки про створення вигаданого Маямі, де й відбуватимуться всі події у GTA 6. Фанати можуть також помітити оновлений інтерфейс, взаємодію з неігровими персонажами та анімацію.

Інсайдер також назвав дату виходу GTA 6 – її не варто чекати раніше за другу половину 2024 року.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Відомо, що розробку GTA 6 від Rockstar підтвердив лише у лютому 2022 року. Роботу над довгоочікуваним проєктом ретельно приховували роками, адже GTA 5 вийшла майже 10 років тому.


Злив GTA 6 може продовжитись: відповідальний за злив GTA 6 хакер звернувся до Rockstar
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-19 12:03:36