Україна і світ

Злата Огнєвіч зізналася, що насправді народилася не в РФ

Співачка Злата Огнєвіч розповіла, що насправді вона народилася не в Росії, як багато хто думає. Артистка з’явилася на світ в Україні.

Довгий час усі думали, що місто народження Злати – Мурманськ, проте це не так. За словами Огнєвіч, народилася вона в Кривому Розі.

– Народилася я в Росії лише на паперах. Насправді я народилася в місті Кривий Ріг. Оскільки тоді був Радянський Союз і я не знаю, що там сталося, якась плутанина з документами. Я про це дізналася тільки згодом і дізналася про те, що я народилася в Кривому Розі, хоча всі документи, свідоцтво про народження видано таким чином, що я нібито з Мурманська, – зазначила виконавиця.

На той час батько Злати служив на підводному човні в Мурманську. Також вона розповіла, що всі їхні родини – з України.

– Моя мама та вся її родина з Дніпропетровської області, місто Кривий Ріг. Мій тато з Кіровоградської області, місто Олександрія. Він там народився, виріс, я там часто проводила своє дитинство. Моя сім’я з України. Ми завжди в сім’ї любили Україну, співали українські пісні. Усі родичі по татовій та маминій лінії живуть в Україні, – наголосила Огнєвіч.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Злата Огнєвіч розповіла, що її батько поїхав допомагати воїнам ЗСУ. Він, як лікар, поїхав до Харкова надавати допомогу пораненим бійцям.

Злата Огнєвіч зізналася, що насправді народилася не в РФ
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-13 20:11:58

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин