Україна і світ

Зірка Фантастичної четвірки Кейт Мара знову вагітна

Американська акторка Кейт Мара заявила, що чекає на другу дитину. Разом зі своїм чоловіком Джеймі Белл, зірка заявила в Instagram про свою вагітність.

– На цьому знімку нас троє, – заінтригувала фанатів підписом Кейт.

На фото пара у вечірніх костюмах тримаються за руки – вони виходять із 5-зіркового готелю Claridge’s. Кейт красується у вільній сукні, в якій важко помітити вагітність.

Відомо, що Мара і Джеймі вже мають доньку – вона народилася у 2019 році. Щоправда, зіркова пара не розголошує її імені.

Для актора це вже третя дитина – окрім доньки від Кейт, у нього є син від колишньої дружини Еван Рейчел Вуд, з якою він був у стосунках з 2005 по 2014 рік. За цей час вони встигли розлучитися і знову зійтись, але після остаточної розлуки актор почав стосунки Марою.

Кейт та Белл познайомилися у 2015 році на зніманнях провального фільму Фантастична четвірка. Їхні стосунки розвиваються досить швидко – у 2017 році актори оголосили про заручини, а вже в липні одружилися на закритій церемонії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Не лише актори займаються створенням сім’ї – мільярдер Ілон Маск таємно став батьком близнюків. Мамою дітей стала його співробітниця. Щоправда, подробиць про поповнення сім’ї глави Tesla не повідомляється.

Кейт Мара
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-11 12:56:52

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин