Україна і світ

Жорстка політика щодо РФ продовжиться: Кулеба про обрання прем’єр-міністеркої Британії Ліз Трасс

Обрання прем’єр-міністеркої Британії Ліз Трасс хороший сигнал для України, адже це означає, що жорстка політика Великобританії щодо РФ буде продовжена.

Про це в ефірі Єдиних новин заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

– Це (обрання прем’єр-міністеркої Британії Ліз Трасс, – Ред.) означає продовження політики Бориса Джонсона, тому що Ліз Трасс, як міністерка Британії була вірним союзником Джонсона і в українському питанні займала жорстку, проєвропейську позицію. Це означає продовження політики, жорсткої і всеосяжна підтримка нашої держави у протистоянні російській агресії, – сказав він.

Також він зазначив, що Ліз Трасс приємна у спілкуванні людина, але має жорсткість в ухваленні рішень і в їх імплементації.

– Вона справді жорстка під час прийняття рішень та в їхній імплементації. У цьому плані вона є взірцем високої організації та ефективності. Варто їй ухвалити якесь рішення, навіть якщо воно є надзвичайно жорстким, вона забезпечить його виконання, – пояснив він.

Крім того, очільник МЗС заявив, що незабаром відбудеться телефонна розмова Ліз Трасс та президента України Володимира Зеленського, а також візит нової міністерки до Києва.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що сьогодні, 6 вересня, нова прем’єр-міністерка Британії Ліз Трасс розподілить крісла у своєму уряді.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-06 23:44:15

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин