Львівський портал

ЖК «Америка» від РІЕЛ радо вітає інвесторів з отриманням сертифікатів готовності для будинків Д-1 і Д2

Корпорація Нерухомості РІЕЛ з гордістю оголошує про отримання від Державної інспекції архітектури та містобудування сертифікату готовності для будинків Д-1 і Д-2 у житловому комплексі «Америка». Це важливий крок у реалізації проєкту, який наближає інвесторів до їхніх нових осель.

Наступним етапом буде документальне оформлення прав власності на квартири, що знаходяться у будинках Д-1 і Д-2. Наразі наші фахівці готують необхідну документацію, а інвестори отримають детальну інформацію про подальші кроки від своїх сервісних менеджерів.

«ЖК «Америка» відзначається своєю унікальністю та комфортом, і ми пишаємося тим, що будинки Д-1 і Д-2 отримали сертифікат готовності. Це свідчить про високу якість нашої роботи і наше прагнення досягати найвищих стандартів у будівництві. Ми вдячні інвесторам за їхню довіру та підтримку і впевнені, що ці 228 новеньких квартир стануть для них комфортним і безпечним місцем проживання», – говорить генеральний директор Корпорації Нерухомості РІЕЛ Ростислав Мельник.

Генеральний директор Корпорації Нерухомості РІЕЛ Ростислав Мельник

Крім того, у житловому комплексі «Америка» все ще є можливість придбати квартири на ваш смак в готових будинках та в таких, що ще будуються. 

КН РІЕЛ й надалі продовжує активно розвивати свої проєкти, пропонуючи якісну нерухомість у Львові та Києві. Усі зацікавлені можуть ознайомитися з широким вибором готових та майбутніх об’єктів на сайті riel.ua або звернутися до відділів продажу для отримання консультації та додаткової інформації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-05 07:03:51