Україна і світ

Жителі трьох областей сьогодні отримуватимуть електроенергію без обмежень – Укренерго

У середу, 8 лютого, в Україні зросло споживання електроенергії через зниження температури. Дефіцит потужності зберігається, найбільше – у вечірні години.

– Після аварійного ремонту обладнання включено в роботу один блок на одній з електростанцій у центральному регіоні. Також зросла генерація з відновлюваних джерел енергії. Водночас один блок на іншій електростанції виведений в аварійний ремонт. Продовжується імпорт електроенергії, – повідомили в НЕК Укренерго.

Ліміти споживання не доводились до Запорізької, Донецької та Миколаївської областей, де сьогодні планувалось провести виміри фактичного споживання.

– Однак через пошкодження водогону внаслідок обстрілів росіян виміри у Миколаївській області наразі проводитись не будуть, оскільки пошкоджена критична інфраструктура є значним споживачем, що вплине на показники вимірів. Водночас обмеження споживання в області наразі не застосовуватимуться, – йдеться у повідомленні.

До решти операторів систем розподілу (обленерго) доведені ліміти споживання, які діють упродовж доби.

Зараз дивляться

В Одесі та прилеглих районах діють аварійні відключення світла. Ремонтні бригади працюють цілодобово для якнайшвидшого відновлення електропостачання на території області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-08 14:05:59

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин