Україна і світ

Жест солідарності з Україною: Ален Делон прочитав вірші Тараса Шевченка

Французький актор Ален Делон читає вірші Тараса Шевченка. Це стало можливим завдяки проєкту, який запустило посольство України у Франції разом із командою журналістів Cyril Viguier.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці посольства.

На знімку видно, як посол України у Франції Вадим Омельченко тисне руку акторові. У публікації також повідомляється, що незабаром весь світ, у тому числі й українці, оцінять працю спільної роботи наших країн у сфері культури.

– Велика честь особисто потиснути руку легенді французького та світового кіно – Алену Делону. Дякую за такий потужний жест солідарності з Україною, – повідомляється у публікації посольства.

У березні Ален Делон зважився на євтаназію. 86-річний актор заявив, що хоче піти з життя, і не хоче бути тягарем для близьких, а також страждати через погіршення здоров’я. Він давно скаржиться на погане самопочуття, але не має наміру проходити тривале лікування у шпиталі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Не лише актори активно підтримують нашу країну – світові музиканти дають своїм фанатам зрозуміти, що вони з Україною та проти війни, яку розв’язала Росія. Наприклад, днями гурт Rammstein підняв прапор України на концерті в Польщі. Музиканти буквально пропливли хвилею фанатів на надувному човні, і в цей час прапор нашої країни підняв клавішник гурту.

Делон
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-19 12:51:21

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин