Україна і світ

Зеленський звернувся до росіян: Терор вам ніколи не пробачать

Президент України Володимир Зеленський звернувся до росіян у зв’язку з черговою масованою ракетною атакою військ РФ на українські міста. Він попередив, що такий терор ніхто у світі їм не пробачить.

Таку заяву глава держави зробив російською мовою в черговому відеозверненні.

Він зазначив, що повномасштабна війна, яку розв’язала РФ, відбувається не проти сил НАТО, як брешуть російські пропагандисти. І не за якісь історичні цілі.

Йдеться про бажання російського диктатора Володимира Путіна залишатися при владі.

– Вона (війна, – Ред.) за те, щоб одна людина до кінця свого життя залишалася при владі. А що залишиться від усіх вас, громадяни Росії, його не хвилює. Ваш лідер хоче показати, що в нього за спиною військові, що він попереду. Але він якраз ховається. Ховається за військовими, за ракетами, за стінами своїх резиденцій та палаців, – заявив Зеленський.

Він додав, що Кремль цієї війною нищить РФ та майбутнє самих росіян. Адже нинішній терор їм не пробачать ні Україна, ні світ.

– Він ховається за вами і сам спалює вашу країну та ваше майбутнє. Терор вам ніхто ніколи не пробачить. Ніхто у світі вам цього не пробачить. Україна ніколи не пробачить. Та й ви самі не пробачите йому все це, що він зруйнує, і всіх, кого він уб’є, – наголосив Зеленський.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як відомо, 31 грудня Росія під час чергового масованого ракетного удару випустила по Україні понад 20 крилатих ракет. Силами нашої протиповітряної оборони було знищено 12 ракет.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-31 20:15:03

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин