Україна і світ

Зеленський заявив, що треба позбавити РФ можливості виробляти зброю

Президент України Володимир Зеленський заявив, що у питанні запровадження державами-партнерами санкцій проти Росії за вчинене нею повномасштабне вторгнення не може бути компромісів.

Про це він сказав на пресконференції з президентом Латвії Егілсом Левітсом у Львові.

— Не може бути компромісів щодо санкцій. Ми бачимо, що це відбувається постійно… Ми працюємо з аналітикою: як росіяни обходять санкції, хто їм допомагає. На жаль, є держави і навіть члени ЄС, які не готові діяти потужно. Тому знаходять у деяких санкційних кроках компроміси, – заявив він.

Глава держави підкреслив, що компроміси унеможливлюють швидку перемогу, оскільки від них залежить функціонування військової інфраструктури Росії.

Зараз дивляться

— Ми маємо зробити все, щоб не дати їм (Росії, – Ред.) можливості виробляти ту кількість зброї, з якою вони до нас приходили і ще можуть прийти. Але санкції діють. Важливо “дотиснути” партнерів як у ЄС, так і в усьому світі. Це те, в чому нам потрібна допомога Латвії, – сказав президент.

Зеленський подякував Латвії та іншим країнам Балтії за максимальну підтримку України в ЄС щодо санкційних питань.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Сьогодні, 3 березня президент України Володимир Зеленський перебуває з візитом у Львові. Разом із першою леді Оленою Зеленською та президентом Латвії Егілсом Левітсом та його дружиною Андрою Левіте вони поклали квіти до могил українських бійців на Полі почесних поховань Личаківського кладовища.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-03 17:41:15

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин