Україна і світ

Зеленський розповів, що він сказав би Трампу про Путіна

Президент Володимир Зеленський вважає, що у колишнього президента США Дональда Трампа було достатньо часу дізнатися та зрозуміти, хто такий Путін насправді.

Про це Зеленський заявив в інтерв’ю кореспонденту CNN Фаріду Закарії.

– Я думаю, що в нього (Дональда Трампа – Ред.) було достатньо часу, багато часу зрозуміти, хто такий Путін. Я думаю, що він сидів на такому високому посту, що не можна було навіть не визнати, що Путін є ціннісним противником власного народу. У нього [Трампа] є вся міць цієї країни – розвіддані, дані для створення психологічного профілю, – заявив Володимир Зеленський.

Тому президент України заявив, що украй здивований поведінкою Трампа навіть після початку повномасштабного вторгнення Росії.

– Можливо, це йому [Трампу] потрібно було для просування своєї внутрішньої політики, щоб показати, що він готовий знайти порозуміння з президентом Росії… Україна в його очах надто далека. Але ця війна не має відстаней, які вона не могла б подолати. Тому я вважаю, що йому потрібно дивитися на ситуацію без рожевих окулярів, — припустив Зеленський.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У квітні колишній президент США Дональд Трамп, слідом за чинним главою Білого дому Джо Байденом, назвав дії російської армії геноцидом українського народу.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-12 12:20:51

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин