Україна і світ

Зеленський провів Ставку головнокомандувача 28 лютого 2023 – про що говорили

У вівторок, 28 лютого, президент України Володимир Зеленський вчергове зібрав засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це поінформували в пресслужбі Офісу президента України.

Під час засідання командувачі військ доповіли про бої на фронті та ситуацію на різних напрямках:

Зараз дивляться

  • про перебіг бойових дій розповіли командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський та командувач оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія Олександр Тарнавський;
  • про ситуацію на півночі та півдні України доповіли командувач оперативно-стратегічного угруповання військ Північ Сергій Наєв та командувач ОСУВ Одеса Едуард Москальов.

Присутні розглянули оперативну обстановку на фронті та можливі дії військ РФ найближчим часом. Про це доповіли головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Ще одним питанням на Ставці був стан забезпечення Сил оборони України боєприпасами та технікою.

Члени Ставки обговорили й перебіг тренувань українських військових за кордоном, потреби щодо чисельності військовослужбовців та спеціальностей.

Окрім президента, в засіданні взяли участь: керівник ОПУ Андрій Єрмак, прем’єр Денис Шмигаль, секретар РНБО Олексій Данілов, командувачі військ та оперативних напрямків.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також до засідання долучилися члени Кабінету міністрів, керівники силових відомств і правоохоронних органів.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-28 17:41:26

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин