Львівський портал

Зеленський призначив Залужного послом України у Великій Британії

Президент України Володимир Зеленський погодив кандидатуру колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії. Про це йдеться в повідомленні Міністерства закордонних справ України.

«Президент України погодив кандидатуру Валерія Залужного на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії», – йдеться в повідомленні.

Міністерство закордонних справ України спрямувало британській стороні відповідний запит на згоду про прийняття Залужного як глави диппредставництва України.

Нагадаємо, 8 лютого президент Володимир Зеленський і головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний провели зустріч, під час якої обговорювали оновлення в керівництві ЗСУ. Згодом міністр оборони України Рустем Умєров заявив, що ухвалено рішення про необхідність зміни керівництва ЗСУ.

Ще до виходу указу про звільнення Залужного Зеленський призначив головнокомандувачем ЗСУ Олександра Сирського, який раніше очолював Сухопутні війська.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-03-07 19:27:45

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин