Україна і світ

Зеленський і Сирський: Танкові війська – це сталевий кулак ЗСУ

Фото: Генштаб ЗСУ

У День танкових військ президент Володимир Зеленський та головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський привітали українських військових із професійним святом.

Вітання Зеленського з Днем танкових військ

Володимир Зеленський у День танкових військ наголосив, що українські танкові підрозділи своїм професіоналізмом досягають високих результатів у стійкій обороні, успішних контратаках, точному вогні, знищенні ворога та його техніки.

– Дякую нашим танкістам, усім, хто ремонтує техніку, за вашу хоробрість, високу майстерність і справжній український характер.

З Днем танкових військ! Слава всім, хто виборює незалежність України! – зазначив президент країни.

Вітання Сирського з Днем танкових військ

Олександр Сирський у День танкових військ зазначив, що повномасштабна російська агресія стала перевіркою сили та міці українського війська, яку наші танкісти гідно витримали.

Наші воїни-танкісти, зауважує головнокомандувач ЗСУ, володіють передовим досвідом ведення бойових дій в умовах війни нового типу і чи не увесь світ бажає перейняти цей досвід.

Адже нині, додає Олександр Сирський, використовується нова тактика застосування бронетехніки з урахуванням ефективної протидії ворожим fpv-дронам та іншим безпілотним засобам.

– Дякую тисячам українських танкістів, які в ці хвилини дають відсіч московському агресору на передовій.

Дорогі воїни! Прийміть найщиріші вітання! Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я та благополуччя, – написав Олександр Сирський.

Окремі слова подяки головком ЗСУ висловив українським танкобудівникам, інженерам-механікам і майстрам, які цілодобово працюють над ремонтом та відновленням української та трофейної бронетехніки, що й далі буде нищити російських загарбників.

Згадав Олександр Сирський також героїв-танкістів, які ціною власного життя відстоювали українську державність і захищали народ.

– Танкові війська – сталевий кулак Збройних сил України! І російська техніка, знищена в боях, – яскраве тому підтвердження.

Слава українським танковим військам! Слава Україні! Героям слава! – наголосив Олександр Сирський.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 934-ту добу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні та карті повітряних тривог в Україні.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-14 10:36:43