Україна і світ

Зеленський 29 березня провів Ставку: які питання обговорили присутні

Цієї ночі свідомими цілями ворога стали Канівська та Дністровська ГЕС. Країна-терорист хоче повторення екологічної катастрофи на Херсонщині, але тепер під загрозою не лише Україна, а й Молдова.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський, зазначивши, що на Ставці це було питанням №1.

– Вода не зупиниться перед прикордонними стовпами, як не зупиниться і російська війна, якщо разом і вчасно не зупинити її в Україні, – наголосив він.

РФ б’є по українській енергетиці

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, міністр енергетики Герман Галущенко, голови правлінь Укренерго та Нафтогазу Володимир Кудрицький та Олексій Чернишов доповіли про завдану шкоду та відновлювальні роботи.

Зараз дивляться

– Обговорили найбільш дієві способи фізичного захисту та їх упровадження на інших об’єктах, – додав голова держави.

Крім того, Зеленський зазначив, що це була перша Ставка, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко.

– Виклики дуже серйозні. Питання номер два – контракти на постачання зброї та боєприпасів на найближчий час і на перспективу. На перший план вийшла потреба в ППО. Через інтенсивність російських обстрілів необхідно швидше поповнювати запаси, – додав він.

Зеленський під час Ставки доручив посилити роботу з партнерами та зазначив, що Україна розраховує на їхню швидку реакцію.

Фото: Zelenskiy

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-29 15:55:06

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин