Україна і світ

Здійснив мрію Єлизавети II: принц Гаррі помирився з королівською родиною

Принц Гаррі помирився із королівською родиною. Герцог Сассекський виконав бажання Єлизавети II, яка зовсім нещодавно померла.

– Королева любила Гаррі до кінця, а Гаррі любив її. Єлизавета II була мостом між Віндзором і Каліфорнією. Її найзаповітніше бажання було примирення Гаррі з королівською сім’єю, – заявив автор книг про королівську родину Роберт Хардман.

Причиною сварки стало рішення Гаррі та Меган Маркл зректися сім’ї – пара відмовилася від королівських титулів у 2020 році. Після цього вони переїхали до Каліфорнії. Максимально холодними стосунки були у березні 2021 року, коли Гаррі та Меган в інтерв’ю розкритикували членів королівської родини.

Принц звинуватив свого батька у неправильному вихованні, а Меган розповіла про думки щодо суїциду.

Втім, знову згуртувати королівську родину вдалося лише після смерті Єлизавети II у вересні. Тоді принци Вільям і Гаррі зі своїми дружинами разом вітали натовп біля Віндзорського замку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що похорон Єлизавети II вже завершився. Під час панахиди у Вестмінстерському абатстві були присутні близько 500 лідерів та високопосадовців – серед них були й представники України. Відомо, що королеву в Меморіальній каплиці короля Георга VI там і похований принц Філіп.

принц Гаррі, Меган Маркл
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-24 15:18:10