Україна і світ

Збірна Португалія вколотила шість м’ячів Швейцарії та вийшла в 1/4 фіналу Мундіалю

Збірна Португалії розгромила команду Швейцарії в 1/8 фіналу чемпіонату світу з футболу-2022. Зустріч відбулася Лусаїл в однойменному місті та завершилася перемогою підопічних Фернанду Сантуша з рахунком 6:1.

Автором першого голу у матчі став Гонсалу Рамуш, який відзначився на 17 хвилині.

У середині першого тайму захисник Пепе подвоїв перевагу збірної Португалії. Завдяки цьому голу він став найстаршим гравцем в історії, який забивав у плей-оф Мундіалю. Наразі Пепе 39 років та дев’ять місяць.

Після перерви Рамуш оформив дубль, але португальці на цьому не зупинилися і продовжили парад голів у ворота наті. На 56-й хвилині точним ударом відзначився Рафаел Геррейру. Через дві хвилини швейцарці все ж відіграли один м’яч після розіграшу кутового – його автором став Мануель Аканджі.

На 67-й хвилині Рамуш забив п’ятий м’яч португальців, оформивши хет-трик. Цікаво, що саме форвард Бенфіки замінив у стартовому складі капітана португальців Криштіану Роналду, який з’явився лише на останні 15 хвилин основного часу.

Фінальну крапку у зустрічі поставив Рафаел Леау, який красивим ударом під праву стійку воріт встановив остаточний рахунок 6:1.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За вихід до півфіналу ЧС-2022 збірна Португалії зустрінеться з командою Марокко, яка сенсаційно вибила з турніру збірну Іспанії після серії пенальті.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-07 01:13:08

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин