Львівський портал

Захисника зі Стрийщини посмертно нагородили орденом «За мужність»

Захисника зі Стрийщини Романа Білого посмертно нагородили орденом «За мужність» III ступеня. Про це повідомили у Стрийській районній державній адміністрації.

«За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Романа Білого посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня», – йдеться в повідомленні.

Солдат Роман Білий (07.05.1991 – 19.12.2023) – родом із села Вербіж Миколаївської громади. Після мобілізації проходив військове навчання за кордоном. Воїн служив гранатометником першого аеромобільного відділення 2 аеромобільного взводу 11 аеромобільної роти 3 аеромобільного батальйону 46-ї окремої аеромобільної штурмової бригади.

В результаті обстрілу АГС з боку противника отримав поранення поблизу населеного пункту Красногорівка Донецької області. Воїна госпіталізували, втім врятувати його не вдалось.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-01 16:07:37