Україна і світ

Завдає шкоди майбутньому РФ: депутати по всій країні вимагають відставки Путіна

Услід за пітерськими та московськими вже десятки муніципальних депутатів у різних містах Росії вимагають усунення Володимира Путіна з посади президента країни.

– Географія сильно розширилася – від Нижнього Новгорода до Якутська, Новосибірська та Томська. Загалом, дуже багато міст, – розповіла авторка петиції Ксенія Торстрем, муніципальний депутат із Санкт-Петербурга.

За її словами, петицію вже другий день підписують депутати місцевих рад по всій країні, станом на 13 вересня було 47 підписів.

Головний посил – Путін шкодить майбутньому Росії та її громадянам.

Торстрем стверджує, що ще на початку повномасштабного вторгнення в они випустили “антивоєнну заяву, яку підписали близько 100 осіб”.

– Тому зараз, коли запитують, де ж ми були ці півроку і чому тільки зараз прокинулися, то це несправедливо. Із самого початку депутати виступали проти, – сказала вона.

Днями рада депутатів муніципального округу Ломоносовський у Москві звернулася до президента Росії Володимира Путіна з вимогою піти у відставку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У зверненні наголошується, що після другого терміну Путіна “все пішло наперекосяк”, тому для благополуччя РФ необхідна зміна влади.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-14 12:47:17

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин