Україна і світ

Завдав 17 ножових поранень товаришу: у Києві підозрюють чоловіка у вбивстві

У Києві затримали чоловіка, який під час розпивання алкоголю завдав 17 ножових поранень товаришу по різних частинах тіла. Від отриманих травм він загинув на місці.

За даними Поліції Києва, під час посиденьок між двома товаришами виник конфлікт, під час якого підозрюваний накинувся на потерпілого з ножем. У квартирі на проспекті Володимира Івасюка виявили чоловіка з колото-різаними ранами голови.

– До вбивства причетний чоловік, якого виявили на вулиці Прирічній. Він разом з товаришем влаштував застілля на природі. Згодом чоловіки вирішили продовжити відпочинок в оселі потерпілого, де між ними відбувся конфлікт та бійка. Затриманий пояснив нам, що нібито почав захищатися від опонента, який завдав йому поранення, – розповіли у поліції.

Чоловік у відповідь схопив ножа та завдав численних ударів знайомому до тулубу, шиї, руках і ногах. Всього експерти виявили 17 колото-різаних ран на тілі 41-річного загиблого.

Фігуранта справи затримали, а під час огляду місця події поліцейські вилучили кухонний ніж та одяг зі слідами крові. Речові докази направили на проведення експертизи.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Йому повідомили про підозру за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави. Чоловіку загрожує від семи до 15 років тюремного ув’язнення.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-13 16:31:23

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин