Україна і світ

Заступники Міністра оборони Володимир Гаврилов та Олександр Поліщук зустрілися з чеською делегацією

Заступники Міністра оборони України Володимир Гаврилов та Олександр Поліщук провели зустріч з делегацією Чеської Республіки, яку очолював заступник Міністра оборони Чехії Томаш Копечни.

Відбулись двосторонні консультації з питань зміцнення оборонного співробітництва між країнами та посилення спроможностей Українського війська шляхом реалізації двосторонніх проєктів щодо постачання озброєння і військової техніки у рамках міжнародної технічної допомоги.

– Ми раді вітати наших чеських друзів і вдячні за важливу допомогу, яку народ та Уряд Чехії надають нашій державі. Сьогодні ми обговорили і визначили ряд пріоритетних проєктів, які зміцнюватимуть наші Збройні Сили, збережуть життя українських воїнів на полі бою та мирних українців. Метою України та всього демократичного світу є звільнення тимчасово окупованих агресором українських територій у міжнародно визнаних кордонах, – зазначив Володимир Гаврилов.

Представники чеської делегації висловили свою солідарність з Українським народом і запевнили у подальшій підтримці.

– Ми почули ваші нові запити. Це – важливі переговори щодо подальшої взаємодії і співпраці. Вірю, що такий конструктивний діалог приведе нас до спільного успіху, адже цінуємо зусилля українців захистити свою свободу, – наголосив заступник Міністра оборони Чеської Республіки Томаш Копечни.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Міністерство оборони України

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-10 10:23:48