Україна і світ

Заступника голови ОВА Одещини, якого спіймали на хабарі, звільнили з посади

Підозрюваного у шахрайстві Олега Муратова звільнили з посади заступника голови Одеської обласної військової адміністрації.

Про це повідомив голова ОВА Максим Марченко у Telegram-каналі.

— Розпорядженням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка № 6/К-2023 від 10.01.2023 звільнено Муратова Олега Михайловича з посади заступника голови Одеської обласної державної адміністрації 10 січня 2023 року, — написав він.

Напередодні речниця Одеської обласної прокуратури Ірина Коваленко повідомляла, що про усунення Муратова із займаної посади.

Олега Муратова підозрюють у шахрайстві. За даними слідства, він обіцяв допомогти керівнику одного з департаментів ОВА уникнути кримінальної відповідальності за привласнення державних коштів. Ціна питання – $35 тис.

Його затримали співробітники СБУ в адмінбудівлі ОВА під час отримання частини хабаря у розмірі $27 тис. Наступного дня йому оголосили підозру.

5 січня Приморський суд Одеси обрав запобіжний захід для Муратова. Його відправили на два місяці до СІЗО з можливістю вийти під заставу у 3 млн 220 тис. 800 грн.

9 січня у у пресслужбі Одеської обласної прокуратури повідомили, що Муратов вийшов із СІЗО під заставу. За словами адвоката підозрюваного, заставу сплатили десять фізичних осіб, які внесли різні суми.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Максим Марченко

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-10 18:05:14

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин