Україна і світ

Залужний про контрнаступ ЗСУ: Ситуація складна, але повністю контрольована

Під час контрнаступу українських захисників ситуація залишається складною, але контрольованою та має свій розвиток згідно плану України.

Про це повідомив Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний у своєму Telegram каналі.

– Під час сьогоднішньої телефонної розмови з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі обговорили оперативну обстановку, проаналізувавши наступальну та оборонну операції Збройних Сил України. Ситуація складна, але повністю контрольована і розвивається за нашим планом, – написав головнокомандувач.

Він додав, що разом з колегою-генералом “звірили годинники” щодо стану забезпечення українського війська озброєнням і технікою.

Нагадаємо, за останні кілька днів наступальні операції української армії тривають одразу по декількох фронтах: у Херсонській області, в Донецькій області та на Луганщині. Це, зокрема, відбувається після звільнення більшої частини Харківської області від окупаційних сил Російської Федерації.

Аналітики з американського Інституту вивчення війни вважають, що контрнаступ українських Збройних сил далекий від завершення, оскільки просування ЗСУ в Луганській області тільки розпочалось.

5 жовтня повідомлялось, що українські війська увійшли до Греківки та Макіївки на заході Луганської області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Валерій Залужний

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-06 23:31:27

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин