Україна і світ

Займалися виготовленням та постачанням електроустаткування для рф: на Сумщині судитимуть двох чоловіків

На Сумщині судитимуть двох чоловіків, які організували виробництво електроустаткування до залізничного транспорту для росії. Наразі до суду направлено обвинувальні акти.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

За даними слідства, уродженець Луганської області, який останнім часом проживає на Київщині, організував постачання матеріалів суб’єктам господарювання, що мають пряме відношення до оборонного комплексу рф.

Чоловік вступив у змову з сумчанином, який виробляв необхідне електроустаткування у приміщенні власного приватного підприємства у Сумах.

«Сумчанин виготовив п’ять електростартерів до залізничного транспорту з двома комплектами документів про походження їх начебто з рф, а луганчанин домовився із посередником про подальше переміщення товару через державний кордон України поза встановленими пунктами пропуску на територію рф та отримання за це коштів», — зазначили у прокуратурі.

Правоохоронці затримали обох чоловіків у травні 2023 року. Їм інкримінують незаконне зберігання боєприпасів та заперечення збройної агресії росії проти України.

Як повідомляла АрміяInform, агентка фсб отримала 15 років за коригування ударів по Кривому Рогу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-02-21 17:54:46

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин