Україна і світ

Загрожує в’язниця чи розправа: Джамала про родичів у Криму

Співачка Джамала зізналася, чи вірить у те, що Крим буде звільнено від російських окупантів. Також вона розповіла, чи залишились у неї родичі на півострові та який настрій там у людей.

В ексклюзивному інтерв’ю Вікна-новини Джамала сказала, що дуже хотіла б, щоб її діти побачили рідний півострів і те, що бачила вона в дитинстві – будинок її сім’ї, сади, культуру та могили предків.

– Коли вони виростуть, вони мають знати історію своїх предків. Це дає розуміння, хто ти і звідки ти. Якщо ти точно знаєш своє коріння, ти йдеш життям як цілісна особистість, – наголосила співачка.

Каже, в неї залишилося багато родичів у Криму і незважаючи на ситуацію, що склалася, люди там усвідомлюють важливість не втратити себе.

– Для цього потрібно чітко знати, що окупація не назавжди, це є тимчасово. Ті люди, які там, у великій небезпеці, бо за будь-яку правду, мітинг чи навіть неправильну книгу у бібліотеці їм загрожує в’язниця чи розправа, – зазначає артистка.

Джамала наголосила, що ми маємо цінувати тих, хто там залишається, і стоїть фронтом зсередини. Каже, крок за кроком люди там будують основу для повернення Криму під контроль України.

Зазначимо, зараз Джамала перебуває у Польщі, оскільки вона візьме участь у Танцях з зірками. Варто зазначити, що на польському шоу збиратимуть гроші для українців.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джамала сказала, що ця умова була головною для неї.

Загрожує в’язниця чи розправа: Джамала про родичів у Криму
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-17 12:19:59