Україна і світ

Загрожує довічне: Кевін Спейсі заперечує звинувачення у сексуальних домаганнях

Американський актор Кевін Спейсі не визнав себе винним у суді Лондона у справі про сексуальні домагання майже 20-річної давності.

Відомо, що у Великій Британії власника Оскара звинувачують у п’яти правопорушеннях – йдеться про сексуальні домагання та зґвалтування. Прокуратура стверджує, що Спейсі змушував чоловіка до свого контакту.

Минулого місяця судова справа зрушилася з мертвої точки – після першого слухання Кевіна відпустили під заставу без додаткових умов. Тоді до зали суду він з’явився з командою юристів, які активно захищали його честь. На слухання у червні суд не надав актору можливості визнати чи не визнати свою провину.

Якщо Спейсі визнають винним у сексуальному насильстві – йому загрожує довічне ув’язнення, або ж величезний штраф без максимального ліміту.

Нагадаємо, що жертви звинувачують Кевіна у злочинах, що сталися з 2005 по 2013 рік. Після звинувачень він тимчасово зник з поля зору фанатів – його навіть прибрали із серіалу Картковий будиночок від Netflix, в якому він взяв на себе головну роль.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У листопаді 2021 року Спейсі довелося виплатити $31 млн штрафу за порушення контракту на тлі звинувачень у сексуальних домаганнях.

Спейси
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-14 12:41:45

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин