Україна і світ

Загрожує до 5 років тюрми. Поліція затримала чоловіка, який запускав салют у дворі столичної багатоповерхівки

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який запустив салют у дворі багатоповерхівки на Борщагівці. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Києва.

– До правоохоронців надійшла інформація про те, що невідомий запустив салют у Святошинському районі столиці. Відео із феєрверками опублікували у багатьох телеграм-каналах, – йдеться у повідомленні.

З’ясувалось, що салют запускали у дворі будинку на вулиці Олександра Махова. З місця події правоохоронці вилучили використану піротехніку на 36 пострілів.

Зараз дивляться

12

Правоохоронці опитали близько сотні громадян та переглянули відео з камер спостереження. За результатами відпрацювання було встановлено та затримано ймовірного порушника.

Ним виявився раніше судимий за незаконне зберігання наркотиків 28-річний уродженець Київської області. Як пояснив поліцейським порушник, він приїхав до друга на день народження та таким способом вирішив його привітати. Під час обшуку у квартирі слідчі вилучили рештки упаковки від феєрверку, запальнички та одяг, у якому фігурант був одягнений під час вчинення правопорушення.

13

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 ККУ – хуліганство. Чоловіку повідомили йому про підозру, йому загрожує обмеження волі на строк до п’яти років.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-27 14:59:05

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин