Україна і світ

Забирають чайники і холодильники: російські окупанти грабують Енергодар

Російські загарбники починають втікати з тимчасово окупованого Енергодару на тлі успішного контрнаступу Збройних сил України у Херсонській та Запорізькій областях.

Разом з тим відомо, що російські військові та представники окупаційної влади вивозять викрадене в українців майно, зокрема, холодильники, телевізори, меблі та інше.

– Паніка, страх та очікування поразки, які охопили окупантів у Херсонській та Запорізькій областях, дійшли до Енергодару. З осередків компактного проживання російських військових і окупаційної адміністрації міста почали вивозити награбоване майно, – йдеться у повідомленні Енергоатому.

Зокрема, вдалося зафіксувати масове пограбування готелю Скіфський в окупованому Енергодарі. Окупанти виносили до автобусів та вантажівок чайники, холодильники, пральні машини та інші побутові речі.

– Евакуація з пограбунком або фактично дозволене черговим указом Путіна мародерство під прикриттям введеного ним “воєнного стану” на тимчасово окупованих Росією українських територіях, – вважають у СтратКом ЗСУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: СтратКом ЗСУ

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-20 22:45:03