Україна і світ

За невиконання договірних зобов’язань на користь Міноборони стягнуто 10 млн грн

Міністерство оборони України веде потужний юридичний фронт з повернення майна, яке протягом попередніх років незаконно було вилучено в оборонного відомства.

Про це повідомила заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр під час брифінгу в Military Media Center.

«Минулого та цього тижня за неналежне виконання договірних зобов’язань ухвалені судові рішення про стягнення на користь Міністерства оборони майже 10 млн грн», — наголосила Ганна Маляр.

За словами заступниці Міністра оборони, Північно-західним апеляційним господарським судом залишено без змін рішення Господарського суду Вінницької області від 19.08.2022 про стягнення з суб’єкта господарювання на користь Міноборони коштів, отриманих за фактично невиконані роботи з будівництва будівлі казарми поліпшеного планування у військовому містечку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Крім того, Центральним апеляційним господарським судом залишено без змін рішення господарського суду Дніпропетровської області про стягнення з суб’єкта господарювання і пені, і штрафу за неналежне виконання договірних зобов’язань в частині порушення строків поставки нафтопродуктів для потреб Збройних Сил України.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-01-12 11:55:01