Україна і світ

За їх працею стоїть фаховість і сумлінність: Зеленський привітав воїнів-звʼязківців зі святом

Фото: Офіс президента

Коли зв’язок є та коли зв’язок якісний, це часто сприймається як даність, але насправді за цим завжди фаховість і сумлінність конкретного воїна.

З такими словами президент України Володимир Зеленський привітав з професійним святом воїнів Військ звʼязку та кібербезпеки України.

Він зазначив, що дуже часто – справжній героїзм помітний не одразу, але одразу відчутно, коли такого героїзму не вистачає в бою.

– Хочу сьогодні подякувати всім воїнам Військ звʼязку та кібербезпеки України. Більш ніж 65 тисяч таких воїнів служать у різних підрозділах Сил оборони та безпеки нашої держави. І памʼятаємо, що кожен успіх бойових бригад й інших підрозділів, кожна перемога над російськими окупантами завжди містить у собі особистий успіх та особисту перемогу конкретних воїнів-звʼязківців, які працюють саме для цих бригад і перемог, які забезпечують їх якісним звʼязком. Дякую за це! – сказав президент.

Крім того, всі присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів Військ звʼязку та кібербезпеки України.

Зеленський зазначив, що Україна обов’язково переможе і у цьому немає сумнівів, але якщо не втратить єдність – той самий звязок, який робить українців побратимами.

Також голова держави відзначив воїнів-звʼязківців державними нагородами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-08 17:15:00

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин